2016-022-KBC BR-Banner_Expats_EN - BruBF_250x198px

BBF SERVICE APPARTEMENTEN

BBF is gespecialiseerd in de verhuur van appartementen sinds 1992.
Vandaag zijn we marktleider op het gebied van tijdelijke huisvesting met een portefeuille van meer dan 1500 appartementen in Brussel. Wij bieden ook zakelijke verhuur aan in andere steden zoals Boedapest.

Onze flexibele verhuur pakketten bevatten uitstekende oplossingen aan voor korte en lange termijn accommodatie voor persoonlijke en zakelijke reizigers. Voor de lange termijnhuisvesting, minimaal een jaar, kunnen we ongemeubelde appartementen aanbieden, die u zelf kan inrichten met uw eigen meubels. U vindt meer informatie in het menu appartementen.

In onze ingerichte appartementen zijn ook de schoonmaakbeurten en tal van andere diensten voorzien. We hebben een uitgebreid aanbod van studio, één, twee en drie-slaapkamer appartementen. Ons professionele team van meertalige mensen assisteren u tijdens uw boeking tot het einde van uw huurovereenkomst. Zij zullen ervoor zorgen dat u het appartement en de service ontvangt die het beste past bij uw behoeften. Samen met onze expertise staat BBF garant voor een zorgeloos verblijf. Voor verdere informatie over onze appartementen kan u onze booking tool raadplegen aan de linkerkant van onze website of bellen met één van onze consultants.

Wij wensen u alvast een goed verblijf!

SHARE

facebook twitter googleplus linkedin