LOYALTY PROGRAMMA

 

BBF is lid van het StayPoints® loyalty-programma waarbij men punten voor prijzen kan sparen voor de korte en lange verblijven in Brussel of andere landen.

Dit programma is onze manier om u te bedanken voor uw samenwerking met BBF.
Wij zijn van mening dat dit een enorme waarde zal toevoegen aan uw verblijf bij BBF.

Voor elke maand dat u in één van onze appartementen verblijft worden er 500 punten toegekend aan uw account vanaf het moment dat u zich heeft geregistreerd. Bekijk onze voorwaarden hier.

StayPoints® is een internationaal loyaliteitsprogramma voor huurders dat is samengesteld met de deelnemende zelfstandige leveranciers wiens services en producten deel uitmaken van het prijzenpakket.
Met het StayPoints® rewards programma, is elk van deze leden in staat is om zijn gasten een exclusief beloningsprogramma aan te bieden, dat concurreert met dat van de grote namen. Met uw punten kan u zelfs hotelovernachtingen of vliegtuigtickets boeken bij een aantal van de grootste maatschappijen, of kiezen uit meer dan 6 miljoen artikelen door middel van slecht 3500 punten.

Wordt nu lid van StayPoints® door u aan te melden bij
http://www.bbf.mystaypoints.com/

Zodra we uw reservering voor uw verhuur in Brussel afronden ontvangt u een uitnodiging om onmiddellijk deel te nemen zodat u kan beginnen met het verdienen van uw prijzen.

Voor aanvullende informatie kunt u ons ook bellen op het nummer +32 (0) 2 705 05 21 voor directe informatie over onze korte termijn in Brussel, Boedapest of een andere locatie in Europa.

 

 

SHARE

facebook twitter googleplus linkedin