Nieuw Belgisch hoofdstuk over de horizon voor ASAP

In antwoord op de vraag naar appartementen in heel Europa, heeft ASAP haar nieuwste samenwerking aangekondigd met een van België's leidende accommodatie-aanbieders. De nieuwe mogelijkheid, met Quality Accredited lid BBF (Brussels Business Flats), benadrukt de voortdurende internationale groei van ASAP en markeert het begin van een nieuw hoofdstuk voor het wereldwijd erkende accrediteringsorgaan. BBF baat meer dan 1.600 serviceflats uit in Brussel en andere belangrijke steden. De ASAP Quality Accreditation is het toonaangevende wereldwijde kwaliteitsbeoordelings-, erkennings- en rapporteringssysteem voor de sector. James Foice, Chief Executive van ASAP, zei: "Ik ben ongelooflijk enthousiast voor ASAP's nieuwe onderneming in België en daarbuiten. We zijn zo dankbaar voor de kans om uit te breiden, te evolueren en te groeien als een vereniging. We kijken ernaar uit om andere grote gebieden van de wereld die behoefte hebben aan extra, vertrouwde appartementaccommodatie verder te verkennen, maar voor nu is dit tweede Europese hoofdstuk voor ASAP erg spannend en we kunnen niet wachten om te zien wat er nog meer gaat komen." De vraag naar serviceflats is de afgelopen 12 maanden gestegen, omdat meer mensen voor hun werk naar een ander land verhuizen en omdat het een relatief goedkopere optie is dan andere accommodatiediensten. Joël Vanmellaert, algemeen directeur van BBF, zei: "België, vooral Brussel met internationale instellingen, heeft al jaren een bloeiende markt van serviced apartments. Tot op heden is er echter geen echte vertegenwoordiging van onze industrie. Daarom is het zeker een verrijking voor de serviced apartment markt om te starten met een Belgische afdeling van ASAP. Het accrediteringsorgaan is een belangrijke promotor geweest voor onze industrie. We hopen dat dit lokale chapter ook kan uitgroeien tot de lokale vertegenwoordiger van betrouwbare en professionele aanbieders."
ASAP wil ervoor zorgen dat de consument vertrouwen heeft in het boeken van een serviced apartment en dat vertaalt zich nu naar gasten die over de hele wereld hun accommodatie boeken. De ASAP-stempel van goedkeuring wordt over de hele wereld erkend als de toonaangevende accreditatie in de industrie. James voegt toe: "De steun van BBF versterkt onze band met de Europese markt, een onderwerp dat we ook zullen behandelen op de ASAP Convention van dit jaar. We zijn ook van plan om in de komende vijf jaar nog meer partnerschappen aan te gaan over de hele wereld. BBF is een geweldig team en bedrijf om aan boord te hebben, met een aantal fantastische appartementen in Brussel en we zijn er trots op dat ze deze nieuwe kans voor onze industrie ondersteunen."

Verwante berichten

GSAIR-forum-londen

Voorafgaand aan de lancering van het GSAIR-forum

Voorafgaand aan de lancering van het GSAIR-forum

Deze maand vond in Londen het GSAIR Forum plaats. GSAIR staat voor Global Serviced Apartments Industry Report....

Lees meer

balkonzicht over de tuin in studio appartement in deigem

Zilverhof, klaar voor korte termijn verhuur.

Zilverhof, klaar voor korte termijn verhuur.

Zilverhof, BBF's nieuwste serviced apartments zijn nu beschikbaar voor zowel korte als lange...

Lees meer

antwerpen-belgië-steden-skyline

Antwerpen, hier komen we!

Eindelijk is BBF geland in de stad van de diamanten. Park Tower zal expats en zakenreizigers huisvesten in het centrum van de stad.... Lees meer

Zoeken
Grootte
Prijs

Panden vergelijken

Vergelijk