BBF zoals elk jaar op BTS 2019

zakenreis-show-olympia-londen

Net als voorgaande jaren exposeerde BBF deze maand op de Business Travel Show in Londen. BTS is zeker één van de belangrijkste Business Travel evenementen in de wereld, zo niet het belangrijkste. Vertegenwoordigd door de belangrijkste online reisbureaus, luchtvaartmaatschappijen en reisprofessionals, heeft dit jaarlijkse evenement in Olympia Hall veel internationaal prestige verworven. De deelname van BBF is van cruciaal belang om nieuwe zakelijke kansen te creëren en om ontwikkelingen en nieuwe trends in de serviced apartments industrie voor te blijven. Sinds haar accreditatie is BBF vertegenwoordigd op het ASAP paviljoen tussen alle andere internationale geaccrediteerde serviced apartments aanbieders. Lid zijn van de TAS Alliance maakt het ook mogelijk om aanvragen voor verblijven in andere bestemmingen uit te wisselen met partner aanbieders. Een hosted buyer agenda zorgt voor gekwalificeerde ontmoetingen voorafgaand aan de show. Over het geheel genomen biedt de show bekendheid en dient als een netwerkplatform voor de deelnemers.  

Verwante berichten

moderne eettafel voor vier personen in een slaapkamer gemeubileerd bbf appartement

Het BBF-verschil

In de afgelopen maanden zijn er bij COVID-19 veel dingen veranderd, maar één ding is onze toewijding aan service niet veranderd. 

BBF Apartments zet zich in om een uniek aanbod van diensten en opties op de Belgische markt aan te bieden. 

Lifestyle Locations

 
In het centrum van de stad, in lommerrijke buurten of centraal in de EU; met meer dan 1800 appartementen om uit te kiezen, zijn onze residentiële en service-appartementen perfect gelegen om aan uw levensstijl en gemeenschapsbehoeften te voldoen.

Veiligheid & Diensten

 
Strenge schoonmaak- en hygiënenormen
 
24/7 noodoproeplijn
 
Eigen onderhoudsteam voor snelle oplossingen

Flexibele Verblijven

 
Bij BBF bieden we flexibele contracten met maandelijkse verlengingen. Van een paar weken tot een paar jaar, gemeubileerd of ongemeubileerd, wij bieden accommodatie die aan uw wensen voldoet.

Veiligheid & Diensten

Wanneer u uw internationale werknemers naar België begint te halen voor expatopdrachten en -projecten, is het belangrijk te weten dat ze veilig en beschermd in een hygiënische accommodatie

Strenge schoonmaak- en hygiënenormen

Met COVID-19 nog steeds een groot deel van onze dag-tot-dag, neemt BBF verdere stappen dan ons normale schoonmaak- en hygiënebeleid om de grootst mogelijke bescherming en netheid in onze serviced apartments te garanderen.
Dit houdt in:
- Onze schoonmaakploeg zal tussen elk appartement de handen wassen met zeep of ontsmettingsmiddel op alcoholbasis.
- Onze schoonmaakploeg moet wegwerphandschoenen dragen voordat zij het appartement betreedt en moet deze bij het verlaten van het appartement in een daarvoor bestemde zak weggooien
- Ze zullen het gebruik van een microvezeldoek voor elk appartement veranderen
- Ze zullen hun poetslap voor elk appartementwisselen
- Ze zullen bleekmiddel en Dettol gebruiken om schoon te maken

 

24/7 Noodoproeplijn

In onzekere tijden is het geruststellend te weten dat er hulp beschikbaar is, wanneer u die ook nodig hebt. 
Bij BBF Apartments, als uw werknemer noodhulp nodig heeft in hun appartement, is onze 24/7 call-line het hele jaar door beschikbaar voor hen. Van lock outs tot algemeen onderhoud noodgevallen, ons service team is er voor hen.  

Eigen Technisch team

BBF Apartments heeft zijn eigen toegewijde onderhoudsteam om onze 1800+ appartementen te onderhouden. 
Dit betekent dat uw werknemers niet op een derde partij hoeven te wachten voor snelle reparaties, en dat onderhoudsproblemen snel kunnen worden afgehandeld.

Flexibele Verblijven

Aangezien de overheidsinstanties wekelijks wijzigingen en updates aankondigen, is het moeilijk om ver in de toekomst te plannen. 

Hier bij BBF Apartments, begrijpen we dat. Daarom bieden wij onze zakenpartners flexibele verblijfsmogelijkheden. 

Wij bieden gemeubileerde en ongemeubileerde appartementen in heel Brussel en in Antwerpen. Van een paar dagen tot een paar jaar, wij hebben een oplossing beschikbaar. 

Niet zeker hoe lang een opdracht of project zal duren? Geen probleem, u kunt uw contract na de eerste contractperiode maand na maand verlengen. 

Wat u ook nodig hebt, wij zijn er om uw bedrijf te ondersteunen.  

Lifestyle Locations

Met meer dan 1800+ gemeubileerde en ongemeubileerde appartementen om uit te kiezen in Brussel en Antwerpen, hebben we uw levensstijl locaties gedekt.

We hebben ook toegewijde Service Advisors en Sales Consultants om u te helpen uw perfecte appartement te vinden en uw werknemers snel in Brussel te vestigen. 

Als u meer wilt weten over ons aanbod van appartementen en diensten, neem dan gerust contact met ons op. 

Lees meer

Zoeken
Grootte
Prijs

Panden vergelijken

Vergelijk