BBF zoals elk jaar op BTS 2019

business-travel-show-olympia-londen

Net als voorgaande jaren was BBF deze maand aanwezig op de Business Travel Show in Londen. BTS is zeker één van, zo niet het belangrijkste Business Travel evenement ter wereld. Vertegenwoordigd door de belangrijkste online reisbureaus, luchtvaartmaatschappijen en reisprofessionals, heeft dit jaarlijkse evenement in de Olympia Hall veel internationaal aanzien verworven. De deelname van BBF is cruciaal om nieuwe zakelijke kansen te creëren en de ontwikkelingen en nieuwe trends in de sector van de serviceflats voor te blijven. Sinds haar accreditatie is BBF vertegenwoordigd op het ASAP paviljoen tussen alle andere internationale geaccrediteerde aanbieders van serviceflats. Lid zijn van de TAS Alliance maakt het ook mogelijk om aanvragen voor verblijven in andere bestemmingen uit te wisselen met partneraanbieders. Een gehoste kopersagenda zorgt voor gekwalificeerde ontmoetingen voorafgaand aan de show. Over het geheel genomen biedt de show bekendheid en dient als netwerkplatform voor de deelnemers.  

Gerelateerde berichten

moderne eettafel voor vier personen in gemeubileerd bbf-appartement met één slaapkamer

Het BBF Verschil

In de afgelopen maanden is er bij COVID-19 veel veranderd, maar één ding is niet veranderd: ons streven naar dienstverlening. 

BBF Apartments wil een uniek aanbod van diensten en mogelijkheden op de Belgische markt aanbieden. 

Lifestyle Locations

 
Wonen in de binnenstad, in lommerrijke wijken of centraal in de EU; met meer dan 1800 appartementen om uit te kiezen, zijn onze woon- en serviceappartementen perfect gelegen om aan uw levensstijl en gemeenschapsbehoeften te voldoen.

Veiligheid & Diensten

 
Strenge schoonmaak- en hygiënenormen
 
24/7 noodlijn
 
Intern onderhoudsteam voor snelle oplossingen

Flexibele verblijven

 
Bij BBF bieden we flexibele contracten met maandelijkse verlengingen. Van een paar weken tot een paar jaar, gemeubileerd of ongemeubileerd, wij kunnen accommodatie aanbieden die aan uw behoeften voldoet.

Veiligheid & Diensten

Wanneer u uw internationale werknemers terug naar België haalt voor expatopdrachten en -projecten, is het belangrijk te weten dat zij veilig en zeker in een hygiënische accommodatie

Strenge normen voor reiniging en hygiëne

Met COVID-19 nog steeds een groot deel van ons dagelijks leven, neemt BBF verdere stappen boven ons normale schoonmaak- en hygiënebeleid om de grootst mogelijke bescherming en netheid in onze serviceflats te garanderen.
Dit houdt in:
- Ons schoonmaakteam zal tussen elk appartement de handen wassen met zeep of handontsmettingsmiddel op alcoholbasis.
- Onze schoonmaakploeg moet wegwerphandschoenen dragen alvorens elk appartement te betreden en ze bij het verlaten van het appartement in een verstrekte zak deponeren.
- Ze zullen het gebruik van een microvezeldoek voor elk appartement veranderen
- Ze zullen hun poetslap voor elk appartement vervangen...
- Ze zullen bleekmiddel en Dettol gebruiken voor het schoonmaken...

 

24/7 Noodlijn

In onzekere tijden is het een troost te weten dat er hulp beschikbaar is, wanneer je die ook nodig hebt. 
Bij BBF Apartments, als uw werknemer noodhulp nodig heeft in zijn appartement, staat onze 24/7 bellijn het hele jaar door voor hem klaar. Van lock outs tot algemene onderhoudsnoodgevallen, ons serviceteam is er voor hen.  

Eigen Technisch team

BBF Apartments heeft zijn eigen toegewijde onderhoudsteam om onze 1800+ appartementen te onderhouden. 
Dit betekent dat uw medewerkers niet hoeven te wachten op een derde partij voor snelle reparaties, en dat onderhoudsproblemen snel kunnen worden afgehandeld.

Flexibele verblijven

Met veranderingen en updates van overheidsinstanties die wekelijks worden aangekondigd, is het moeilijk om ver in de toekomst te plannen. 

Hier bij BBF Apartments begrijpen we dat. Daarom bieden we onze zakenpartners flexibele verblijfsmogelijkheden. 

Wij bieden gemeubileerde en ongemeubileerde appartementen in heel Brussel en Antwerpen. Van enkele dagen tot enkele jaren, wij hebben een oplossing beschikbaar. 

Weet u niet zeker hoe lang een opdracht of project zal duren? Geen probleem, u kunt uw contract na de eerste contractperiode maand na maand verlengen. 

Wat u ook nodig hebt, wij zijn er om uw bedrijf te ondersteunen.  

Lifestyle Locations

Met meer dan 1800 gemeubileerde en ongemeubileerde appartementen om uit te kiezen in Brussel en Antwerpen, hebben we uw lifestyle locaties gedekt.

We hebben ook toegewijde Service Advisors en Sales Consultants om u te helpen uw perfecte appartement te vinden en uw werknemers snel in Brussel te krijgen. 

Als u meer wilt weten over ons aanbod van appartementen en diensten, neem dan gerust contact met ons op. 

Meer lezen

Zoeken
Maat
Prijs

Panden vergelijken

Vergelijk