Onze appartementen

BBF biedt sinds 1992 een gamma appartementen aan om tegemoet te komen aan professionele en bedrijfshuisvestingsbehoeften. Wij bieden ideale en betaalbare oplossingen, en onze portefeuille bestaat uit meer dan 1700 appartementen op toplocaties over heel Brussel en Antwerpen.

In onze portefeuille bieden wij drie soorten appartementen aan: Serviced, gemeubelde en ongemeubelde. Dankzij dit aanbod van appartementen kunnen we expats en professionals helpen om zich gemakkelijk te vestigen en te verhuizen naar Brussel. U hoeft niet op zoek te gaan naar advertenties op onbekende websites in vreemde talen. Onze toegewijde service- en verkoopmedewerkers spreken allemaal Engels en meer dan 8 verschillende talen en kunnen u begeleiden naar een appartement dat aan uw wensen voldoet.

De appartementen zijn ruim en onze gemeubelde en serviced appartementen zijn ingericht in een eigentijdse stijl. Wij bieden ook niet-gemeubeld appartementen als u voor een langere periode wilt verblijven en liever uw eigen meubels meeneemt. Al onze appartementen zijn gelegen in de buurt van voorzieningen en op loopafstand van het openbaar vervoer.

Wij bieden een waaier aan serviceflats in verschillende stijlen en groottes op meer dan 34 locaties in Brussel. De meeste van onze appartementen starten vanaf een minimum van drie maanden en bieden flexibele huurpakketten, gecombineerd met tal van professionele diensten zodat u zich kunt concentreren op de belangrijkere dingen. Maar voor die professionals die op korte termijn een verblijfplaats nodig hebben, biedt onze Zilverhof Residentie, op vijf minuten rijden van de internationale luchthaven van Brussel, verblijfsmogelijkheden voor een week.

 

Appartementen met diensten

winxx een slaapkamer appartement vier persoons eettafel
Al onze appartementen zijn duidelijkzijn zo ontworpen dat de ruimte optimaal wordt benut, waardoor een veelzijdige ruimte ontstaat voor dagelijks leven en ontspanning. Ingericht met volledig uitgeruste keukens, beschikt u over al het nodige kookgerei dat u nodig heeft om uw eigen maaltijden thuis te bereiden. Kabeltelevisie is ook standaard in elk appartement, net als high-speed internettoegang.

Een gespecialiseerd bedrijf zorgt voor de tweewekelijkse schoonmaak en het onderhoud van uw appartement, inclusief het verschonen van al het linnengoed en handdoeken. Onze in-house klusjesmannen zijn ook beschikbaar en zullen zorg dragen voor eventuele reparaties die nodig zijn in uw appartement. 

Voor de appartementen die niet over een wasmachine beschikken, is er een wasruimte met wasmachines en droogtrommels met muntautomaat beschikbaar in de kelder van elk gebouw. Ondergrondse parkeergarage en gratis parkeren op straat is beschikbaar in de meeste van onze gebouwen.

Gemeubileerde Residentiële Appartementen

De perfecte hybride tussen een volledig gemeubileerd appartement en een ongemeubileerd residentieel appartement zijn onze gemeubileerde appartementen. Deze appartementen zijn volledig uitgerust met al het keukengerei, linnen, handdoeken en meubilair dat onze gemeubileerde appartementen hebben, maar met de keuze om uw eigen nutsvoorzieningen en internet providers te vinden. 

Beschikbaar voor minimum één jaar contracten, eens u uw draai gevonden heeft in Brussel door te verblijven in één van onze serviced appartementen, is het gemakkelijk om over te stappen naar een gemeubeld appartement. Met locaties over heel Brussel en meertalige service- en verkoopsmedewerkers om u te helpen, maken we de overgang naar een meer permanente residentie in Brussel probleemloos. 

 

Ongemeubelde Residentiële Appartementen

Als u op zoek bent naar een lange-termijn accommodatie voor ten minste een jaar, kunnen onze ongemeubileerde appartementen interessant voor u zijn. Wij hebben een uitstekend aanbod van ruime appartementen die u de vrijheid bieden om uw eigen meubels mee te brengen.

Geniet van het uitzicht op de omliggende tuinen vanaf uw privébalkon of kook een maaltijd in uw keuken die is voorzien van alle benodigde apparatuur.
Kwaliteitsvoorzieningen, zoals jaloezieën, gordijnen en verlichting, zijn inbegrepen, zodat u alleen het hoognodige hoeft mee te nemen om u thuis te voelen. Een gemeenschappelijke wasruimte met wasmachines en droogtrommels die op munten werken is beschikbaar in elke woning.

U vindt een persoonlijke brievenbus in de inkomhal van uw gebouw en er is een videofonie-intercom voorzien voor uw veiligheid en beveiliging. Alle gebouwen bieden de luxe van een ondergrondse parkeergarage aan, en liften zorgen voor een gemakkelijke toegang tot uw appartement.  

Zoeken
Grootte
Prijs

Panden vergelijken

Vergelijk