Onze Appartementen

BBF biedt sinds 1992 een reeks appartementen aan om te voldoen aan de professionele en zakelijke huisvestingsbehoeften. Wij bieden ideale en betaalbare oplossingen en onze portefeuille bestaat uit meer dan 1700 appartementen op toplocaties in heel Brussel en Antwerpen.

In onze portefeuille bieden wij drie soorten appartementen aan: Serviced, gemeubelde en ongemeubelde. Dankzij dit aanbod van appartementen kunnen we expats en professionals helpen om zich gemakkelijk te vestigen en te verhuizen naar Brussel. U hoeft niet op zoek te gaan naar advertenties op onbekende websites in vreemde talen. Onze toegewijde service- en verkoopmedewerkers spreken allemaal Engels en meer dan 8 verschillende talen en kunnen u begeleiden naar een appartement dat aan uw wensen voldoet.

De appartementen zijn ruim en onze gemeubelde en serviced appartementen zijn ingericht in een eigentijdse stijl. Wij bieden ook niet-gemeubeld appartementen als u voor een langere periode wilt verblijven en liever uw eigen meubels meeneemt. Al onze appartementen zijn gelegen in de buurt van voorzieningen en op loopafstand van het openbaar vervoer.

Wij bieden een reeks appartementen in verschillende stijlen en groottes op meer dan 34 locaties in Brussel. De meeste van onze appartementen beginnen vanaf minimaal drie maanden en bieden flexibele huurpakketten, gecombineerd met tal van professionele diensten zodat u zich kunt concentreren op de belangrijkere zaken. Voor die professionals die op korte termijn een verblijfplaats nodig hebben, biedt onze Zilverhof Residence, op vijf minuten rijden van de internationale luchthaven van Brussel, mogelijkheden voor een wekelijks verblijf.

 

Appartementen met diensten

winxx een slaapkamer appartement vier persoons eettafel
Al onze appartementen zijn helderontworpen om optimaal gebruik te maken van de ruimte, waardoor een veelzijdige ruimte ontstaat voor dagelijks leven en ontspanning. Ingericht met volledig uitgeruste keukens, beschikt u over al het nodige kookgerei om thuis uw eigen maaltijden te bereiden. Kabeltelevisie is ook standaard in elk appartement, evenals snelle internettoegang.

Een gespecialiseerd bedrijf zorgt voor de tweewekelijkse schoonmaak en het onderhoud van uw appartement, inclusief het verschonen van alle beddengoed en handdoeken. Onze interne klusjesmannen zijn ook beschikbaar en zorgen voor eventuele reparaties in uw appartement. 

Voor de appartementen die geen wasmachine hebben, is er in de kelder van elk pand een wasruimte met wasmachines en drogers op muntjes. Ondergrondse parkeergelegenheid en gratis parkeren op straat is beschikbaar in de meeste van onze gebouwen.

Gemeubileerde appartementen

De perfecte kruising tussen een volledig verzorgd appartement en een ongemeubileerd woonappartement zijn onze gemeubileerde appartementen. Deze appartementen zijn volledig uitgerust met al het keukengerei, linnengoed, handdoeken en meubilair dat onze serviceflats hebben, maar met de keuze om uw eigen nutsvoorzieningen en internetproviders te vinden. 

Beschikbaar voor minimum één jaar contracten, eens u uw draai gevonden heeft in Brussel door te verblijven in één van onze serviced appartementen, is het gemakkelijk om over te stappen naar een gemeubeld appartement. Met locaties over heel Brussel en meertalige service- en verkoopsmedewerkers om u te helpen, maken we de overgang naar een meer permanente residentie in Brussel probleemloos. 

 

Ongemeubelde Residentiële Appartementen

Als u op zoek bent naar langdurige accommodatie voor ten minste een jaar, zijn onze ongemeubileerde appartementen wellicht interessant voor u. We hebben een uitstekend aanbod van ruime appartementen die u de vrijheid bieden om uw eigen meubels mee te nemen.

Geniet van het uitzicht op de omliggende tuinen vanaf uw eigen balkon of kook een maaltijd in uw keuken die voorzien is van alle benodigde apparatuur.
Kwaliteitsvoorzieningen zoals jaloezieën, gordijnen en verlichting zijn inbegrepen, zodat u alleen het essentiële hoeft mee te nemen om u thuis te voelen. Een gemeenschappelijke wasruimte met wasmachines en drogers op muntjes is beschikbaar in elke woning.

U vindt een persoonlijke brievenbus in de inkomhal van uw gebouw en er is een videofonie-intercom voorzien voor uw veiligheid en beveiliging. Alle gebouwen bieden de luxe van een ondergrondse parkeergarage aan, en liften zorgen voor een gemakkelijke toegang tot uw appartement.  

Zoeken
Maat
Prijs

Panden vergelijken

Vergelijk