Voorwaarden van de website

Inhoud van deze website

Brussels Business Flats Belgium nv. (hierna te noemen onze, wij, BBF) besteedt redelijke zorg aan de juistheid van de inhoud van deze website (en/of andere promotie- of reclamemiddelen). Hoewel wij ons uiterste best doen om de nauwkeurigheid te handhaven en gegevens waar mogelijk te controleren, kan bbf niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of weglatingen, noch verantwoordelijk of aansprakelijk worden gesteld voor nalatigheid met betrekking tot informatie op of toegankelijk via deze website. Onze website kan linken naar andere websites en wij zijn niet verantwoordelijk voor het gegevensbeleid, de inhoud of de beveiliging van deze gelinkte websites. BBF is niet verantwoordelijk voor informatie op deze website die is verstrekt door, of prijsindicaties die verwijzen naar, haar appartementpartners.

Het recht om informatie te wijzigen

BBF behoudt zich tevens het recht voor de op de site gepubliceerde informatie, waaronder tarieven, beschrijvingen en foto's, te allen tijde te wijzigen. BBF geeft geen garantie of verklaring over de geschiktheid of geschiktheid van een product of dienst waarvoor op deze website reclame wordt gemaakt. De BBF is niet verantwoordelijk voor veranderingen of sluitingen van lokale voorzieningen of evenementen die op de website of in de literatuur worden vermeld.

Het recht om T's en C's bij te werken

BBF behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden te allen tijde aan te passen aan de behoeften en de activiteiten van het bedrijf. Het is aan alle partijen die de website gebruiken om adequate maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat zij dergelijke voorwaarden regelmatig raadplegen. Door in te stemmen met het gebruik van deze site, wordt geïmpliceerd dat dergelijke wijzigingen door deze derden worden aanvaard en dat deze derden zich ertoe verbinden deze wijzigingen na te leven.

Nauwkeurigheid van de beschrijving van de eigendommen

Gezien de bovenstaande factoren garanderen wij niet dat de inhoud van onze website de appartementen nauwkeurig of volledig beschrijft. Alle informatie (foto's, films en beschrijvingen) die onze eigendommen vertegenwoordigen is zodanig opgesteld dat de bezoeker een redelijke en eerlijke algemene indruk krijgt van een BBF appartement. In sommige gevallen zijn er meer dan 100 eenheden in een flatgebouw en is het niet mogelijk om alle appartementen in dat gebouw af te beelden. De bezoeker moet zich ervan bewust zijn dat de foto's op de gedetailleerde eigendomspagina's een algemene indruk geven van alle appartementen in dat specifieke gebouw, ongeacht het type, de interieurstijl of de grootte van de appartementen. Alle informatie over onze appartementen kan te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Onze website (en/of andere middelen van promotie of reclame) zal slechts een algemene voorstelling van de getoonde accommodatie geven. De werkelijke grootte van het appartement, het ontwerp, de inrichting, het meubilair en de faciliteiten kunnen variëren of zijn niet aangegeven op deze website. Onze website vormt niet en mag niet worden beschouwd als een aanbeveling of goedkeuring van de kwaliteit, serviceniveau, kwalificatie of (ster)classificatie van de beschikbaar gestelde accommodaties. Bezoekers wordt aangeraden eerst contact op te nemen met onze reserveringsdienst om de exacte details en kwaliteit van de betreffende accommodatie te weten te komen of, nog beter, de accommodatie eerst te bezoeken, alvorens een reservering te maken.

BBF kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de juistheid van de informatie, de beschrijving en de afgebeelde foto's van partnerappartementen op onze website. Ook hier wordtbezoekers aangeraden eerst contact op te nemen met onze boekingsdienst om de exacte details en kwaliteit van de betreffende woning te vernemen of, nog beter, de exacte woning eerst te bezoeken, alvorens een boeking te maken. BBF kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de juistheid van de tarieven van de partners op deze website, noch voor eventuele wijzigingen van deze tarieven door de partners.

Zoeken
Maat
Prijs

Panden vergelijken

Vergelijk