Voorwaarden van de website

Inhoud van deze website

Brussels Business Flats Belgium nv. (hierna aangeduid als ons, wij, BBF) neemt redelijke maatregelen om ervoor te zorgen dat de inhoud van deze website (en/of andere promotie- of reclamemiddelen) correct is. Hoewel wij ons uiterste best doen om accuraat te blijven en waar mogelijk gegevens te controleren, kan BBF niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of weglatingen die zich kunnen voordoen, noch verantwoordelijk of aansprakelijk worden gesteld voor nalatigheid met betrekking tot informatie op of toegankelijk via deze website. Onze website kan linken naar andere websites en wij zijn niet verantwoordelijk voor het gegevensbeleid, de inhoud of de veiligheid van deze gelinkte websites. BBF is niet verantwoordelijk voor enige informatie op deze website die is verstrekt door, of enige prijsindicaties die verwijzen naar, haar appartement partners.

Het recht om informatie te wijzigen

BBF behoudt zich tevens het recht voor om op elk moment de op de site gepubliceerde informatie te wijzigen, inclusief tarieven, beschrijvingen en foto's. BBF geeft geen garantie of verklaring over de geschiktheid of geschiktheid van enig product of dienst geadverteerd op deze website. BBF aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor eventuele wijzigingen of sluitingen van lokale voorzieningen of evenementen die op de website of in de literatuur worden vermeld.

Het recht om T's en C's bij te werken

BBF behoudt zich het recht voor om haar algemene voorwaarden te allen tijde aan te passen, indien dit nodig is en in lijn is met de bedrijfsvoering van het bedrijf. Het is de verantwoordelijkheid van alle partijen die gebruik maken van de website om adequate maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat zij dergelijke voorwaarden en bepalingen regelmatig bezoeken. Door in te stemmen met het gebruik van deze site, wordt geïmpliceerd dat dergelijke wijzigingen door een dergelijke derde partij worden aanvaard, en dat een dergelijke derde partij zich ertoe verbindt dergelijke wijzigingen na te leven.

Nauwkeurigheid van de beschrijving van de eigendommen

Gezien de bovenstaande factoren, kunnen wij niet garanderen dat de inhoud van onze website een accurate of volledige beschrijving geeft van de appartementen. Alle informatie (foto's, films en beschrijvingen) die onze eigendommen vertegenwoordigen zijn zo opgesteld dat de bezoeker een redelijke en eerlijke algemene indruk krijgt van een BBF appartement. In sommige gevallen zijn er meer dan 100 eenheden in een flatgebouw en is het niet mogelijk om alle appartementen in dat gebouw af te beelden. De bezoeker dient zich ervan bewust te zijn dat de foto's die zijn afgebeeld op de gedetailleerde onroerend goed pagina's, een algemene indruk geven van alle appartementen in dat specifieke gebouw, ongeacht het type, de interieur stijl of de grootte van de appartementen. Alle informatie over onze appartementen kan op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Onze website (en/of andere promotie- of reclamemiddelen) geven slechts een algemene voorstelling van de getoonde accommodatie. De werkelijke grootte van het appartement, het ontwerp, de inrichting, het meubilair en de faciliteiten kunnen variëren of zijn mogelijk niet aangegeven op deze website. Onze website vormt geen aanbeveling of bekrachtiging van de kwaliteit, het serviceniveau, de kwalificatie of (sterren)classificatie van de beschikbaar gestelde accommodaties en mag ook niet als zodanig worden beschouwd. Bezoekers worden geadviseerd om eerst contact op te nemen met onze reserveringsdienst om de exacte details en kwaliteit van de betreffende accommodatie te weten te komen, of nog beter, om de accommodatie eerst zelf te bezoeken, alvorens een boeking te maken.

BBF kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de juistheid van de informatie, beschrijving en de afgebeelde foto's van appartementen van partners op onze website. Ook hier wordtbezoekersaangeraden om eerst contact op te nemen met onze boekingsdienst om de exacte details en kwaliteit van de betreffende woning te kennen, of nog beter, om de woning eerst zelf te bezoeken, alvorens een boeking te maken. BBF kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de juistheid van de tarieven van de partners op deze website, noch voor eventuele wijzigingen van deze tarieven door de partners.

Zoeken
Grootte
Prijs

Panden vergelijken

Vergelijk