Waarom kiezen voor BBF

BBF Logo

Wanneer u kiest voor BBF gaat u voor appartementen die gemiddeld twee keer zo groot zijn als vergelijkbare accommodaties, ingericht in een eigentijdse stijl die ontworpen is om u zich thuis te laten voelen. Al onze woningen liggen in de buurt van diverse voorzieningen en zijn op loopafstand van uitstekende openbaar vervoersverbindingen. De woningen genieten ook van parkeergelegenheid op het terrein, waardoor het leven in de stad nog gemakkelijker wordt als u met de auto komt.

Bij BBF leveren we al meer dan 25 jaar bedrijfshuisvestingsoplossingen aan expatprofessionals en zakenreizigers met succes. We delen onze expertise graag met u. Dankzij onze uitgebreide portefeuille zijn wij in staat om flexibele en betaalbare huurpakketten aan te bieden in combinatie met geweldige diensten die zeker aan uw wensen voldoen.

Ons toegewijde verkoopteam staat klaar om u te helpen met uw aanvraag.
U wordt verwelkomd door onze vastgoedbeheerders die de know-how en ervaring hebben om van uw verblijf een uitzonderlijk verblijf te maken. Zij zullen u voorzien van alle nodige informatie over de huurovereenkomst, het appartement en de omgeving waarin u zult verblijven.

Onze uitgebreide expertise en het ASAP kwaliteitslabel garanderen een zorgeloos verblijf. Als u op zoek bent naar lange termijn accommodatie voor een verblijf van minstens een jaar, hebben we ook residentiële niet-gemeubileerde appartementen.
Onze ongemeubileerde woningen bieden u de vrijheid om uw favoriete meubels en decoraties mee te nemen.

Zoeken
Maat
Prijs

Panden vergelijken

Vergelijk