Appartementen met diensten

Al onze service-appartementen zijn slim ontworpen om de ruimte optimaal te benutten, waardoor een veelzijdige ruimte ontstaat voor dagelijks wonen en ontspanning.

Elk appartement beschikt over een volledig uitgeruste keuken voor u om uw eigen maaltijden te bereiden, snelle internettoegang voor professionele zakelijke behoeften en een meertalig serviceteam om u te helpen met eventuele vragen die u tijdens uw verblijf heeft.

Uw appartement wordt tweewekelijks schoongemaakt. Proper gewassen linnengoed en handdoeken zijn inbegrepen. BBF heeft ook een eigen intern onderhoudsteam, dus u hoeft zelf geen contact op te nemen met technici. Onze eigen klusjesmannen zijn beschikbaar en zorgen voor eventuele reparaties die nodig zijn in uw appartement.

In de appartementen die niet zijn uitgerust met een wasmachine, is er in de kelder van elk gebouw een wasruimte met wasmachines en droogkasten die met munten werken. Betaald ondergronds parkeren en gratis parkeren op straat is beschikbaar in de meeste van onze gebouwen. Vraag ernaar bij ons verhuur team.

Een voorziening voor Water & Electriciteit is per maand inbegrepen. 

BBF Servicevoorzieningen

Serviceappartementen beschikbaar vandaag

Hooikaai 37, 1000 Brussel, België
Woonkamer
1,750/Night
Helihavenlaan 46, 1000 Brussel
  • 2
  • 1
  • 3
Woonkamer
2,100/Night
Helihavenlaan 46, 1000 Brussel, Belgium
  • 3
  • 1
  • 4

Weet u niet zeker welk type appartement het beste bij u past?

Doe onze appartementenquiz om uit te vinden welke van onze appartementen het meest geschikt zijn om aan uw wensen te voldoen.
Zoeken
Grootte
Prijs

Panden vergelijken

Vergelijk