Verhuizen naar Brussel

Het is een spannende ervaring om naar een nieuw land te verhuizen, of het nu uw eerste keer is of uw vijftigste, en verhuizen naar Brussel is niet anders. Brussel is een stad vol diversiteit, u zult er ongelooflijke nieuwe smaken, geluiden, talen en culturen ervaren, allemaal dankzij het goed verbonden vervoersnetwerk. 

Bij uw eerste aankomst kan het echter een hele uitdaging zijn om te weten welke wijk van deze diverse stad het best aan uw levensstijl en gemeenschapsbehoeften voldoet. Als u niet bekend bent met het Brusselse gemeenteregime en de unieke eigenaardigheden ervan, kunt u misschien beter even de tijd nemen om te beslissen waar u zich op lange termijn thuis zult voelen. Enkele andere overwegingen om over na te denken zijn.

Locatie, locatie, locatie

Zoals gezegd, Brussel is een diverse stad met meer dan 18 verschillende gemeentes, hoe weet u nu welke de beste is voor u? Daarom is het belangrijk om met de lokale bevolking te praten en de verschillende wijken te leren kennen. Met meer dan 28 jaar ervaring in Brussel kan ons tweetalig verkoopteam u helpen bij deze beslissing. We hebben ook een portfolio opgebouwd van meer dan 1700 appartementen op 34 verschillende locaties, wat betekent dat het niet uitmaakt waar u besluit te verblijven, we hebben zeker een appartement in de buurt dat aan uw wensen voldoet.

Nutsvoorzieningen en snel internet

Dit is een groot voordeel van een eerste verblijf in een huurappartement. In tegenstelling tot een doorsnee huurappartement, zijn service-appartementen volledig gemeubileerd en zijn alle nutsvoorzieningen en diensten inbegrepen. Dit betekent dat je niet hoeft te onderhandelen met lokale leveranciers in verschillende talen om je water, elektriciteit of internet aan te sluiten. Wanneer u een gemeubileerd appartement binnenloopt, loopt u een volledig verbonden omgeving binnen die klaar is om uw familie thuis op te bellen en hen te laten weten dat u veilig bent aangekomen. 

Volledig ingerichte keuken

Een ander groot pluspunt is de volledig uitgeruste keuken. Constant uit eten gaan kan duur en vermoeiend worden. Alle BBF appartementen zijn volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt om thuis een heerlijke maaltijd te bereiden. Potten, pannen, keukengerei, borden, noem maar op, we hebben het klaar voor je om te gebruiken in je eigen appartement.

Schoonmaak en linnengoed

Met COVID-19 nog steeds prevalent over de hele wereld is het van cruciaal belang dat u zich veilig voelt in uw appartement. Dit is waarom BBF appartementen tweewekelijkse schoonmaakdiensten aanbiedt, inbegrepen in hun appartementpakket. Onze schoonmakers verfrissen niet alleen je appartement, maar ze verschonen ook je beddengoed en handdoeken, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de was. 

In-house onderhoudsdiensten

Er is niets erger dan een probleem in uw appartement waar u 2 weken op moet wachten voordat een technicus langskomt om het op te lossen. Met ons in-house onderhoudsteam is het snel en eenvoudig om een onderhoudsaanvraag op onze website in te dienen en een technicus naar uw appartement te laten komen om naar het probleem te kijken. Wanneer u druk bezig bent met een nieuw project of een nieuwe rol op het werk, is dit soort probleemloze ervaring echt belangrijk. 

Dit zijn slechts enkele van de voordelen van een serviceflat wanneer u voor het eerst naar Brussel verhuist, en met contracten vanaf slechts 3 maanden, kunt u de tijd nemen om de juiste buurt te vinden die past bij uw levensstijl en gemeenschapsbehoeften. 

Als u wilt dat een van onze verkoopmedewerkers u helpt bij het vinden van een service-appartement voor uw verhuizing, laat het ons weten en wij helpen u graag.   

Zoeken
Grootte
Prijs

Panden vergelijken

Vergelijk