Ongemeubelde appartementen

Als u van plan bent om minstens een jaar in België te blijven, kan onze lange termijn accommodatie interessant voor u zijn. BBF heeft een uitstekend aanbod van ruime huurappartementen die u de vrijheid bieden om uw eigen meubilair mee te brengen.

De ongemeubelde appartementen van BBF Residential liggen verspreid over heel Brussel, zodat er meer dan 350 opties zijn om uit te kiezen.

Met kwaliteitsverlichting,  jaloezieën en gordijnen, zorgen we ervoor dat u alleen het essentiële hoeft mee te nemen om u goed thuis te voelen. Een gemeenschappelijke wasruimte met wasmachines en wasdrogers die op munten werken is in elk gebouw beschikbaar.

U vindt een persoonlijke brievenbus in de inkomhal van uw gebouw en er is een videofonie-intercom voorzien voor uw veiligheid en beveiliging. Alle gebouwen bieden de luxe van een ondergrondse parkeergarage aan, en liften zorgen voor een gemakkelijke toegang tot uw appartement.

Het minimum verblijf voor ongemeubelde appartementen is een jaar. 

Appartementen beschikbaar vandaag

Hooikaai 37, 1000 Brussel, België
ongemeubeld drie slaapkamer appartement in Zuid Brusselse regio
1,100/Month
Rue de Stalle 162-166 - 1180 Brussels
  • 3
  • 1
  • 6
ongemeubeld studio-appartement in Zuid-Brusselse. Keuken met magnetron
625/Month
Rue de Stalle 162-166
  • Studio
  • 1
  • 2

Weet u niet zeker welk type appartement het beste bij u past?

Doe onze appartementenquiz om uit te vinden welke van onze appartementen het meest geschikt zijn om aan uw wensen te voldoen.
Zoeken
Grootte
Prijs

Panden vergelijken

Vergelijk