Wat is het BBF-verschil?

BBF Apartments is België's grootste aanbieder van gemeubelde appartementen, maar dat is niet alles. Wij bieden ook een volledig gamma appartementen aan, waaronder gemeubileerde en ongemeubileerde appartementen om aan uw behoeften te voldoen. Maar hoe onderscheidt dit ons van andere aanbieders? 

Wij geloven dat ons verschil ligt in onze 28 jaar ervaring in de sector, onze lifestyle locaties, veiligheid en diensten en flexibele verblijfsopties. 

Lifestyle Locations

We hebben meer dan 1700 appartementen in heel Brussel en sinds kort ook in Antwerpen. Onze appartementen zijn gelegen op de meest gunstige locaties, waaronder:

 • Europese Commissie
 • Brussel Centrum
 • NAVO-Regio
 • Bedrijvenpark Diegem
schema met uitleg over de levenscyclus van verhuizingen met bbf-appartementen

Onze appartementen liggen niet alleen op de beste locaties, maar ook met uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer. Het maakt niet uit waar u werkt of wat u doet tijdens uw verblijf, u zult goed verbonden zijn om u door de stad te verplaatsen. 

Veiligheid & Diensten

Veiligheid kan erg belangrijk zijn wanneer je naar een nieuwe stad verhuist en onzeker bent over de verschillende buurten. Daarom zijn BBF Apartments gevestigd in beveiligde gebouwen die toegankelijk zijn met fob of sleutel, vele met dubbele toegangsdeuren. Dit gecombineerd met onze 24/7 alarmcentrale betekent dat onze huurders er zeker van kunnen zijn dat er voor hun veiligheid wordt gezorgd tijdens hun verblijf bij ons. 

Wij bieden niet alleen veilige appartementen, maar ook volledig uitgeruste appartementen. Spreekt u Frans, Duits of Nederlands, de officiële talen van België? Zo niet, geen zorgen, onze tweetalige service- en verhuurteams spreken allemaal Engels, evenals vele andere talen van over de hele wereld. Zij kunnen u helpen met al uw vragen tijdens uw verblijf en met onze BBF App kunt u gemakkelijk onderhouds- en schoonmaakverzoeken indienen via uw smartphone.

Flexibele Verblijven

Wij begrijpen dat dingen last minute kunnen veranderen, dat is waarom wij flexibele verblijven aanbieden. Wanneer u verblijft in een BBF Serviced Apartment hebben we verschillende opties om aan uw wensen te voldoen. U kunt boeken voor een paar weken in onze Zilverhof Residence, gunstig gelegen op een paar minuten rijden van de internationale luchthaven. Dit, gecombineerd met flexibele verlengingen van uw huurcontract, maakt het reizen voor korte termijn projecten eenvoudig en gemakkelijk. 

Blijft u wat langer? We hebben overal in Brussel serviced apartment-contracten vanaf 3 maanden. Dit is een handige optie voor u als u op een mid-term opdracht of wilt uw tijd nemen om de perfecte lange termijn huisvesting oplossing te vinden. 

Tot slot, bent u van plan om voor langere tijd te verhuizen? Wij hebben gemeubileerde en ongemeubileerde residentiële appartementen die u zich eigen kunt maken met toegang tot ons volledige scala van diensten als en wanneer u ze nodig hebt. 

Hier bij BBF Apartments streven we ernaar om onze huurders te voorzien van een probleemloze ervaring, het faciliteren van een volledig scala aan appartementen en diensten aan uw behoeften te voldoen. Dit strekt zich zelfs uit tot hoe u bij ons boekt. 

Als u de voorkeur geeft aan een online ervaring, voel u dan vrij om door onze aanbiedingen te bladeren en een aanvraag in te dienen om een van onze vele appartementen online te boeken. Als u echter de voorkeur geeft aan een meer persoonlijke benadering, hebben wij een ervaren team van sales professionals die wachten op uw telefoontje. Zij zijn beschikbaar voor bezichtigingen van appartementen en helpen u het ideale appartement te vinden dat voldoet aan uw levensstijl en gemeenschapsbehoeften.  


Notice: Undefined index: featured in /home/406094.cloudwaysapps.com/hmtpdytezz/public_html/wp-content/plugins/homey-core/includes/widgets/homey-listing-list.php on line 282
 • Onderhouden, ongemeubeld
 • 2
 • 1
 • 3
 • Gemeubeld, Onderhoud
 • 3
 • 1
 • 4
 • Gemeubeld, Onderhoud
Zoeken
Grootte
Prijs

Panden vergelijken

Vergelijk