Wat is het BBF-verschil?

BBF Apartments is de grootste aanbieder van appartementen in België, maar dat is niet alles. Wij bieden ook een volledig gamma van appartementen aan, waaronder residentiële gemeubileerde en ongemeubileerde appartementen om aan uw behoeften te voldoen. Maar hoe onderscheidt dit ons van andere aanbieders? 

Wij geloven dat ons verschil ligt in onze 28 jaar ervaring in de sector, onze lifestyle locaties, veiligheid en diensten en flexibele verblijfsopties. 

Lifestyle Locations

We hebben meer dan 1700 appartementen in heel Brussel en sinds kort ook in Antwerpen. Onze appartementen bevinden zich op de meest gunstige locaties waaronder:

  • Europese Commissie
  • Brussel Centrum
  • NAVO Regio
  • Diegem Business Park
schema van de levenscyclus van een verhuizing met bbf-appartementen

Onze appartementen bevinden zich niet alleen op de beste locaties, maar ook met uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer. Het maakt niet uit waar u werkt of wat u doet tijdens uw verblijf, u zult goed verbonden zijn om u door de stad te verplaatsen. 

Veiligheid & Diensten

Veiligheid kan heel belangrijk zijn wanneer je naar een nieuwe stad verhuist en onzeker bent over de verschillende buurten. Daarom bevinden BBF Apartments zich in beveiligde gebouwen die toegankelijk zijn met een sleutel of fob en waarvan vele dubbele toegangsdeuren hebben. In combinatie met onze 24/7 alarmcentrale betekent dit dat onze huurders er zeker van kunnen zijn dat er voor hun veiligheid wordt gezorgd terwijl ze bij ons verblijven. 

Wij bieden niet alleen veilige appartementen, maar ook volledig uitgeruste appartementen. Spreekt u Frans, Duits of Nederlands, de officiële talen van België? Zo niet, geen zorgen, onze tweetalige service- en verhuurteams spreken allemaal Engels, evenals vele andere talen van over de hele wereld. Zij kunnen u helpen met al uw vragen tijdens uw verblijf en met onze BBF App kunt u gemakkelijk onderhouds- en schoonmaakverzoeken indienen via uw smartphone.

Flexibele verblijven

Wij begrijpen dat dingen last minute kunnen veranderen, daarom bieden wij flexibele verblijven aan. Bij een verblijf in een BBF Serviced Apartment hebben we verschillende opties om aan uw wensen te voldoen. U kunt boeken voor een paar weken in onze Zilverhof Residence, gunstig gelegen op een paar minuten rijden van de internationale luchthaven. Dit, gecombineerd met flexibele verlengingen van uw huurcontract, maakt het reizen voor korte termijn projecten eenvoudig en gemakkelijk. 

Blijft u wat langer? We hebben contracten voor serviceflats vanaf 3 maanden in heel Brussel. Dit is een handige optie voor u als u op een tijdelijke opdracht bent of de tijd wilt nemen om de perfecte huisvestingsoplossing voor de lange termijn te vinden. 

Tenslotte, van plan om op lange termijn te verhuizen? Wij hebben gemeubileerde en ongemeubileerde woonappartementen die u zich eigen kunt maken met toegang tot onze volledige reeks diensten wanneer u die nodig hebt. 

Hier bij BBF Apartments streven we ernaar om onze huurders een probleemloze ervaring te bieden, met een volledig aanbod van appartementen en diensten om aan uw behoeften te voldoen. Dit strekt zich zelfs uit tot hoe je bij ons boekt. 

Als u de voorkeur geeft aan een online ervaring, kunt u gerust door ons aanbod bladeren en een verzoek indienen om een van onze vele appartementen online te boeken. Echter, als u de voorkeur geeft aan een meer persoonlijke benadering, hebben we een ervaren team van verkopers die wachten op uw telefoontje. Zij zijn beschikbaar voor bezichtigingen van appartementen en helpen u het ideale appartement te vinden dat voldoet aan uw levensstijl en gemeenschapsbehoeften.  

Zoeken
Maat
Prijs

Panden vergelijken

Vergelijk